Boek je bezoek

De Sinterklaastijd wordt traditioneel afgesloten met het heerlijk avondje, Pakjesavond! Sinterklaas en de Pieten komen graag langs om de cadeautjes te bezorgen. Regel nu je bezoek! 

Op Pakjesavond zijn de straten meestal uitgestorven. Iedereen zit dan natuurlijk thuis bij de kachel vol verwachting te wachten op Sinterklaas. Opeens is er dan geklop en gebons op de deur. Eenmaal bij de deur blijken Sinterklaas en de Pieten er vandoor te zijn, maar gelukkig laten ze altijd een zak met cadeautjes achter! 

Bezoek van Sinterklaas en de Pieten

Bezoekjes zijn op zaterdag 2 december, zondag 3 december, maandag 4 december en dinsdag 5 december. Woon je buiten Sint-Annaland? Dat is geen probleem! We komen naar alle dorpen op het eiland Tholen. Reserveren kan via het formulier hieronder op de website. 

Je hebt keuze uit vier soorten bezoek:

  1. Huisbezoek van Sinterklaas en enkele Pieten. We komen gezellig naar binnen en het bezoek duurt ongeveer een half uur. We bezorgen de pakjes, zingen liedjes en Sinterklaas vertelt iets uit het grote boek van de informatie die je zelf aanlevert over je kind/kinderen.
  2. Huisbezoek van enkele Pieten. We komen gezellig naar binnen en het bezoek duurt ongeveer een kwartier. We bezorgen de pakjes, zingen liedjes en er wordt iets vertelt en gedaan met de informatie die je zelf aanlevert over je kind/kinderen.
  3. Deurbezoek van Sinterklaas en enkele Pieten. Het bezoek duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. We bezorgen de pakjes en zingen liedjes aan de deur.
  4. Deurbezoek van enkele Pieten. Het bezoek duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. We bezorgen de pakjes en zingen liedjes aan de deur.

Kosten van het bezoek

Voor de bezoeken wordt een vergoeding gevraagd. Voor optie 1 (Sinterklaas en Pieten) vragen we € 30,- (€ 35,- buiten Sint-Annaland), voor optie 2 zijn de kosten € 15,- (€ 20.- buiten Sint-Annaland), optie 3 kost € 12,50 (€ 15,- buiten Sint-Annaland) en optie 4 kost € 10,- (€ 12,50 buiten Sint-Annaland).

De opbrengst komt ten goede aan het goede doel van Stichting Vrienden van Siem die zich inzet voor de strijd tegen kanker.

Aanmeldformulier

Boek je een bezoek voor een groep/organisatie, vermeld dan in de opmerkingen de gewenste duur van het bezoek.
Bezoek met Sinterklaas gaat per halve uren, Pieten per kwartier.

Let op: via dit formulier geef je een voorkeur door. Agendapiet checkt of de tijdstip die je vraagt nog beschikbaar is. Het versturen van deze aanvraag is dus nog geen definitieve reservering.